General Electric

VOORTSTUWINGSMOTOREN EN GENERATOR SETS

VOORTSTUWINGSMOTOREN

Al meer dan 40 jaar is GE een wereldleider in de productie van Medium Speed dieselmotoren.
Deze motoren voldoen aan de nieuwste emissie-eisen voor EPA Tier 3, Tier 4i en IMO Tier II en Tier III en
worden ondersteund door een uitgebreid onderdelendistributie- en servicenetwerk.

GE L250

GE’s L250 scheepsdieselmotoren voldoen zonder nabehandeling aan de Amerikaanse Tier 4- en IMO Tier III-emissienormen. Geavanceerde technologie vermindert de belangrijkste uitstoot met meer dan 70% met behoud van brandstofefficiëntie. GE’s L250-serie inline dieselmotor biedt een gestroomlijnd, brandstofzuinig ontwerp dat continu vermogen levert van 1.700 bkW tot 2500bkW (EPA Tier 4 & IMO Tier III-emissiewaarden). Speciaal ontwikkeld voor maritieme toepassingen – met accessoires op de motor gemonteerd voor onderhoudsgemak – bevat de L250 ook een PTO-optie met volledig vermogen. De L250 is beschikbaar in 6- en 8-cilindermodellen en biedt eenvoudige re-power met een smalle inline-voetafdruk die is geoptimaliseerd voor beperkingen aan de machinekamer in de scheepvaart waar ruimte schaars is.

GE V250

GE’s V250 scheepsdieselmotoren voldoen zonder nabehandeling aan de Amerikaanse Tier 4- en IMO Tier III-emissienormen. Geavanceerde technologie vermindert de belangrijkste uitstoot met meer dan 70% met behoud van brandstofefficiëntie en levert ongeveer 15% meer vermogen in vrijwel dezelfde configuratie. De V250-dieselmotoren van GE zijn verkrijgbaar in 12-cilinder en 16-cilinder V-configuraties voor middelhoge snelheid met continu vermogen van 3.150 bkW tot 4.700 bkW (EPA Tier 4 & IMO Tier III-emissiewaarden).

GE V228

De V228 scheepsdieselmotoren van GE zijn ontworpen en gebouwd voor zware maritieme toepassingen. Ze behoren tot de meest betrouwbare en zuinige motoren in hun klasse met de hoge compressie, viertakt, medium-speed, turbo en elektronisch met brandstofinjectie. Met meer dan 150 miljoen bedrijfsuren behoren ze tot de meest betrouwbare en zuinige motoren in hun klasse. Op zoek naar betrouwbaar, continu, efficiënt vermogen van 1.307 bkW tot 3.051 bkW (IMO II en lagere emissiewaarden) met bedrijfskosten die tot de laagste in hun klasse behoren? Kom meer te weten over de motoren van de V228-serie van GE.

ONDERHOUD

Vandaag, morgen, maandelijks, jaarlijks,
wij staan voor u klaar.

SPARE PARTS

Door onze uitgebreide voorraad en korte levertijden, leveren wij binnen 48 uur.

24/7

Wij staan voor u klaar.
7 dagen per week, 24 uur per dag.