Volgende beurs:

MARITIME INDUSTRY 2021

Evenementenhal Gorinchem

WIE ZIJN WIJ


NedPower 
is de Nederlandse importeur van Baudouin, Castoldi en Griffin Filtration. Met een breed portfolio van Scheepsmotoren, Generator Sets, Waterjets en Jet Tenders, richt NedPower zich voornamelijk op scheepsaandrijvingen.

Opgericht en gevestigd in Spijkenisse, dicht bij de haven van Rotterdam, richt NedPower zich op de verkoop, service en reparaties in de scheepvaart met een focus op scheepsmotoren en waterjets. Met goed gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd personeel is NedPower een bekende speler op het gebied van scheepsmotoren en onderdelen.

Vertrouwend in onze expertise en ervaren personeel zijn we in staat om een totale serviceoplossing aan te bieden, waaronder: technische ondersteuning, reparatieoplossingen, preventief onderhoud, reserveonderdelen, uitwisselingsprogramma’s, evenals een hele reeks after sales voor scheepsmotoren, waterjets en jet tenders. Bij NedPower begrijpen we dat elke taak van cruciaal belang is om uw bedrijf op koers te houden. Ons succes in de maritieme industrie wordt gehandhaafd door onze betrouwbaarheid, efficiëntie en professionaliteit.

Of u nu een sleepboot, een trawler, een seiner of een bemanningsboot bezit, onze gekwalificeerde monteurs houden uw machinekamer in bedrijf. Met ons brede assortiment producten, ervaring en gekwalificeerd personeel kunnen we uitstekende service, onderdelen en technische assistentie bieden.

Uitstekende klantenservice is de reden voor het succes van NedPower. U kunt er zeker van zijn dat uw verzoeken snelle en professionele aandacht krijgen.
ONDERHOUD

Vandaag, morgen, maandelijks, jaarlijks,
wij staan voor u klaar.

SPARE PARTS

Door onze uitgebreide voorraad en korte levertijden, leveren wij binnen 48 uur.

24/7

Wij staan voor u klaar.
7 dagen per week, 24 uur per dag.